RSS

Ny hylla

Jag köpte hyllan redan när jag flyttade in i min lägenhet för fyra (!) år sedan och så har den stått omålad i skrubben. Fram till nu. För några veckor sedan köpte jag färg på Panduro och igår målade jag den medan jag tittade på film. Idag var det dags för montering på köksväggen!


Äntligen får mina burkar en bättre plats än ovanför spisen vilket innebär att de slipper bli sådär fettiga. Prima. Titta gärna lite extra på den fina blå burken längst till höger. Fick den häromdagen av Eric som varit i mumingalna Japan. Underbar!

Korvmuddar

Äntligen är jag klar med ett par muddar från pulsklubbens mönster iallafall! Blev förvisso de absolut enklaste men det är hur som en början.

Jag följde Ilsefins mönster helt men använt mig av strumpstickor 3 istället för 2,5. Jag hade 13x4 maskor vilket blev lite stort för mig men jag planerade redan från början att ge bort dem. Därav det lite tråkiga färgvalet. Det räcker med ett par gråsvarta muddar till mig själv och då använder jag hellre mina skuggmuddar.


De var dock ett bra film- och pysselträffmönster. Krävdes inte så mycket uppmärksamhet, vilket passade mig bra just nu.

Skugga


Det har varit tyst här ett tag. Jag har dock småpysslat även om det inte har redovisats här. Idag tog jag dock tag i kameran och fotade mitt första försök till skuggstickning. Följde mönstret "Sara" i Adolfssons Pulsvärmare - en inspirationsbok. Var roligt så det blir säkert fler.